Känn dig som hemma

VÄLKOMMEN PÅ LUNCH IDAG!

Luta dig tillbaka för en avkopplande och stressfri lunch med servering vid bordet. Vi erbjuder alltid dagens lunch, veckans gröna och veckans soppa. Öppet mån-fre 11.30-14.00.

Se vår lunchmeny här.

Psst! Mellan kl. 13-14 kostar dagens lunch 80 kr (gäller drop-in och bokade grupper på max 10 personer)

Vi har lunchstängt mellan 25/6-19/8 men du är välkommen till middag från 18.00 alla dagar. Vi öppnar gärna för större förbokade luncher och konferenser. Boka senast 1 vecka innan!
Skicka förfrågan till ikeahotell.meet@ikea.com eller ring oss på 0476-641100. Vi på IKEA Hotell önskar er alla en trevlig sommar!


BARHÄNG ELLER AFFÄRSMIDDAG?

Framåt kvällen erbjuder vi både à la carte och en enklare barmeny i en skön och inspirerande miljö.
Vår meny präglas av säsongens råvaror och moderna skandinaviska influenser.
Öppet alla dagar 18.00-21.00
Se vår à la carte, helg- & barmeny här.

Är ni en grupp på över 10 personer som vill äta hos oss?
Vi behöver ha er beställning senast 1 vecka innan ni kommer.
Kontakta oss på 0476-64 12 00 eller ikeahotell.eat@ikea.com så hjälper vi dig.
Se vår "gruppmeny" här.

Lokal mat och smak

Vi hämtar vår inspiration från det skandinaviska köket och råvarorna från det småländska skafferiet. I möjligaste mån använder vi oss av ekologiska produkter. Allt för att ge dig en god och tillfredsställande matupplevelse.

Vardag som fest

Hos oss ryms både affärslunchen, kvällsdaten och födelsedagsfesten. Vill du boka bord eller ha hjälp med att arrangera festen? Kontakta oss på
0476-64 12 00, ikeahotell.eat@ikea.com

Den perfekta avrundningen

Fortsätt kvällen med en kopp kaffe efter maten framför brasan eller en drink i baren. Koppla av, läs en bok eller berätta skrönor för dina kolleger. Men framförallt: känn dig som hemma.

Det finns alltid något att fira

Vi älskar fest! Bröllop, jubileum eller företagsevent. Vad du än har för planer – stora som små – så hjälper vi dig gärna med arrangemanget. Kanske mingel i lobbyn, en kväll på terrassen eller långbord i restaurangen?